Moc zajímavý text, ze začátku to vypadalo jako trochu klišé, ale ten závěr to celé nasměroval do úplně jiné polohy a líbí se mi, že mé myšlení se s tím závěrem rozbíhá mnoha směry :)
17.09.2010 21:07:00 | černý motýl tmy
Čím víc dáš, tím víc to potom bolí..až s tím vším zmizí.
09.09.2010 21:30:00 | Chancer
misto sorry bych dala promin, ale jinak moc krasna.. jen jedna otazka mi nad ni stoji, ale odpovedi se bojim..
08.09.2010 09:47:00 | dream in emptiness