Anotace: ... inspirovaná básní Život je zmačkanej obal od čokolády autorky Mbonity
Čokoláda je jak brána ke snění a život kolikrát o ničem jiném ani není ... Moc se mi líbí ...
10.06.2011 00:29:00 | kasparoza
...děkuji za komentáře.
Vyznání ne (nejsem na holky :D )... špíš jako pocta, či poklona :).
10.09.2010 09:03:00 | Jiparo
Krásné,smutné postesknutí zabaleno do víry cukrkandlu,sladkosti sladší než med,jistě brzy zase přijdou do života prostřít-možná,že už čekají za prvním růžkem:-))).
08.09.2010 10:33:00 | CULIKATÁ