Anotace: ... trocha sentimentu ..
to je krásné, evokuje to i ve mně vzpomínky... když jsem seděla na zápraží a babička mi nosila jahody.. když na zahradě vlálo velké prádlo ... když mi kocour Michal chodíval naproti, když jsem chodila ze školy.. když... kolik let uplynulo a já ve stejném domě, s těmi samými vzpomínkami sedím, je jiný, doba jiná, nikdy nebudu umět postavit jiný, stavbu ano, ale já chci žít uprostřed mých vzpomínek.. děkuji ti, připomněla jsi mi krásu..
11.09.2010 20:33:00 | zelená víla
Nádera s jakou lehkostí dokážeš psát,až se tají dech.Krásně se umíš vcítit do básní a poskládat něžně ta správná slova.
08.09.2010 11:38:00 | CULIKATÁ
DOMOV je tam kde má člověk zázemí,
kde je mu dobře a vzbuzuje pocit bezpečí,
pokud je to vše s příměsí krásných vzpomínek z mládí
a rodilého místa - potom jsem si jista,
že krásnější místo na Zemi nenajdeš. :-)))
ST-moc povedená
08.09.2010 11:21:00 | Sweet KiWi
Paráda! Tak ještě zamáčknout slzičku a hurá do výrobního procesu. To jsem se jen chtěl kouknout ... ST*!
08.09.2010 10:45:00 | Zasr. romantik