CHLASTÁM SÁM
Anotace: ...bohužel to nejde uložit bez teček.
***
…...............................Vracím se k
přístřeší rozpůlenému lustrem visacím
lampa
…........zásuvka
vypnutá
…........knot vyhořelý
v koberci prázdno s otisky tvých stop
…........po gauči
postele zastlané
…....................harampádím
…....................mezitím stesk a zbytek tepla
zvenčí
***
Přečteno 366x
Tipy 50
Poslední tipující: jitka.svobodova, Holis, dream in emptiness, Bíša, maliska, Fanosh, Severka, Myrja, carodejka, hašlerka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)