Sklo
Anotace: jednou řeže,jednou hřeje
Slzy přichází s oblevou
Pod paprsek babího léta a různých metafor
Srdce na dně, zabliká ladně
V bublině neřesti
Nikdy nepřichazí o štěstí
Rty přilehají na listí
Možná řeže,možná je v leže
Vítr funguje a dává sílu
Protančené vůně,dotýkající se tvého úsměvu
Čirost,barevnost či prach
odhodlávající záře,co nemá strach
Odcházející na neexistující hranice nahoru a dolů
Ta co tě nepustí,se skleněnou pelestí
Přečteno 281x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, excited, Severka, její alter ego, CULIKATÁ, Quigleika
Komentáře (2)
Komentujících (2)