Černá hostina
Černá!
Rozhodně černá je má barva krve
V pokoji zhasnuto, valí se všude
Černá!
a lepkavá jak sirup beznadsázky
v kalužích kolem mne již defilují masky
Na stole bílém prostřeném ku krmi
na porcelánu starém mé srdce v krvi
příbory sváteční sami čekají
na hosty, jež svůj příchod léta meškají
Bude i moučník, "kde jste, hej?!"
pravím suše
bude i moučník...prej
pečen z mý okoralý duše.
Přečteno 327x
Tipy 9
Poslední tipující: Anjesis, CULIKATÁ, Romana Šamanka Ladyloba, PrinceznaHeliovýchbalonků
Komentáře (1)
Komentujících (1)