Druhý den o vodě a chlebu
Rapidně stoupat po blizně sasanky,
zápasit pod nebem z rozkvetlé pohanky,
na gauči spořádat západní tatranky,
a při tom zastavit rouhačské pohádky.
Jak letět si suše,
s nohama z buše,
rukama s poláru,
hlavou v plurálu,
že s těla s nápaditou grácií,
se roztouženě napiji.
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: SatanX, Niky88
Komentáře (0)