Třetí den o vodě a chlebu
Zářivě zářivá
úžasně úžasná,
žoviální,náměsíčná
v půli roku nevěřícná
rustikálně nápomocna.
Snít o pápěří z nebe,
nabídnout kousky sebe,
tak proč tu jen není,
ten ideál ženy.
Zářící pod paprskem slunce,
úžasná jak tlukot srdce,
co projde zahradu stinnou
i bez kapky vody, jen se mnou.
Přečteno 310x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, SatanX, Niky88, Antares, Denael, dream in emptiness
Komentáře (2)
Komentujících (2)