Boj
Můj život je bez tebe prázdný
jak láhev od vína,
jako ty hloupé reklamy,
předtím než film začíná.
Život je hra, život je boj,
je to i hledání,
já mám však nejspíš na prohry nadání.
Vždy je tu vítěz a poražený,
já už své místo znám,
pro remízy a prohrané místo není,
proto svůj boj raději vzdám ..
Komentáře (0)