Hledač pokladů
Jsem slepý hledač pokladů
z čekání na štěstí mi zrezivěly vlasy
Poslední, co jsem nenašla
- svou lebku -
odkážu tobě
Nechci, abys zůstal sám
Nebudu se dívat na sebe častěji než do tebe
jsi můj lhář v akváriu
ale když tě jdu navštívit
nejprve vidím svůj odraz
Stejně bys mi neřekl, jak mi to sluší
Trochu se třesu a není to touhou
Usměj se, fotím tě
- po nás potopa a pár snímků z dětství
Zapomenutý věk, haleluja!
A přece bych pro tuhle chvíli vrátila se z nebe.
Přečteno 382x
Tipy 5
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, Kapka, Pablo Kral
Komentáře (0)