Anotace: ...
labuťi: jsi první, kdo pojmenoval tu mou formu, že to je mini, to jsem fakt netušila, dík! (na haiku s jeho přísnou formou si fakt - zatím - netroufám, ani česky, natož japonsky...)
09.09.2010 21:10:00 | Tichá Šárka
jaroslavo anno: měla jsem takový pocit, že když se člověk vnitřně ztiší a hraje v něm sonáta ticha, tak najednou uslyší, co neslyšel, když mluvil nahlas. Ale máš pravdu, že logické to moc není :-)
09.09.2010 21:08:00 | Tichá Šárka