BĚDA !
Anotace: básnička jen tak....
BĚDA !
Chlastali, po kýblech vodku chlastali
soudruzi naši milí
jak švestky pak k zemi padali
váleli se a blili....
Kdyby však místo stakana
rvali si do hlavy Lenina
mohli už zítra od rána
mávat praporem revoluce,
která právě začíná...
Statečně a prudce mávat
kámen lámat,stavět domy
na stráži stát při hranici
kácet stromy,věšet opozici
a ve volných chvílích
řídit uranové doly
...takhle po nich zbyly
jen poblité stoly!
....běda....
Přečteno 280x
Tipy 14
Poslední tipující: jitka.svobodova, Le ver luisant, zenge, Psavec, Zasr. romantik, Fanosh, Pablo Kral, divoska_jaja
Komentáře (3)
Komentujících (2)