Anotace: .. je těžké utéct z minulosti, když ještě stále bolí kosti ...
Smutný podtext, ale závěr voní nadějí a tak jen řékám, že po špatném a bolavém, mělo by být určitě líp a že některé věci musely stát, aby ty, co následují mohly též proběhnout. ST!
22.09.2010 08:41:00 | NikitaNikaT.
svoboda se penězi nekoupí a gesta jsou bezcenná.. otevřít okno, nadechnout se, usmát se.... i vzduch má jinou vůni, i kytky jinak voní...
11.09.2010 20:28:00 | zelená víla
Oh,naděje-co jsme,my lidé,bez ní? :-))))))Pouze prázdné nádoby s úbytkem smíchu..asi jen na vodu:(
10.09.2010 02:17:00 | Zorenka Ježková
Máš pravdu, je potřeba začít u sebe a uklidit... a pak se nadechnout a jít s pohledem otočeným k slunci...
09.09.2010 08:31:00 | labuť