Náherné, CULÍČKU, básenka je mi celkem aj dost blízká, děkuju za krásné počtení, které na mne dýše myšlenky, ač trošku chmurné, ale také zároveň krásné, budoucí dění. ST!
14.09.2010 13:42:00 | NikitaNikaT.
korálky pohledů, úsměvů, gest, slov... potřísněný zážitky půvabnými i na ty, jež člověk raději zapomíná.. krásnou paletu života jsi tu vybarvila..
11.09.2010 18:27:00 | zelená víla
Culíku ..není šedý..jen někdy tak vypadá.Pěkná báseń!
10.09.2010 12:37:00 | xoxoxo
Život je malebný a pestrý jako moje pastelky, jen se s ním naučit zacházet.. :-) Krásný den, Culíčku :-)
09.09.2010 16:35:00 | Pevya