Jak tak procházím se světem,
soukromí si tvořím...
každá víra něco dává,
dík jim za to dlužím...
tady lampa, tady svíčka,
nebo obraz na zeď...
moje "krásno" uvnitř duše
útulné je rázem...
Jak tak žiju, osloví mne
různá slova, věty...
Jsem věřící? Jistě, vždyť na
každé louce květy...
:o)
Tahle se ti moc povedla...
06.11.2010 09:45:00 | Cecilka