ještě je čas
Před bránou Manaly
těsně než vkročila jsem
vzal jsi mě za ruku
spirálou letěli jsme časem
Pár dobrých slov
od tuze dobrých lidí
slepilo slídu v průzoru
jsem tu taková jaká já jsem
Trošku se deru nahoru
obzor maličko prohýbá se
a jih se blíží severu
máš ruku teplou a jistou
zdá se
až jednou sejdeme se
v Manale
budem mít život za sebou
v plné síle a
v plné kráse.
Přečteno 279x
Tipy 34
Poslední tipující: malá slečna, enigman, PIPSQUEAK, Holis, Lota, Květka Š., Gabrielle, drsnosrstej kokršpaněl, 6thSun, jedam, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)