a pak si spočítej...
Anotace: kolem krize středích let se,,,,
nemluvím již tak často
spíše v zákoutích se skrývám
nevím jestli to věkem je
či spíše se ztrácím
v souvislostech
tohoto světa
já nevím
jestli mám obyčejný strach
nebo jen neumím
obhájit své místo
zde na zemi
v globálu docela velkém to čase
se točí mnoho různých spojení
které v součtu jako by se blížili
k neskutečně velkým číslům
dokonce velkým tak
že už se vůbec o žádná čísla nejedná
a pak si spočítej co tě vlastně čeká!
Přečteno 299x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, janewe, maliska, Gabrielle, WAYWARD, CULIKATÁ, kuskus pruhovaná, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)