Melounová
Anotace: ..písňový text..
Jak kapky melounové šťávy,
s hořkostí černočerné kávy
padají slzy na šál, na paleto,
jak říci stručně, jen jedinou větou?
Je prázdno, když tu, lásko, nejsi se mnou,
shluk tónů nocí sametově temnou
zpívá..
Díváš
se skrze citrínový kámen.
Navěky spolu - vivat? Amen?
Jsme spolu navždy
šifonovou stuhou
spjati, či větrem,
deštěm, letní duhou,
spolu
dolů
do mechů
bez dechu
letíme jako pápěří
pampeliškové, do dveří
z kapradí
kráčíme,
v bezvládí
tančíme..,
nevíme..,
jsme lidsky obyčejně šťastni..
Pár kapek melounové šťávy
lepkavě stéká,
smutek se leká,
před Tebou smekám..
Jsi plný klidu,
s důvěrou přijdu,
schoulím se v klíně,
do klubka líně,
smíš ve vteřině
své sny k mým vplést,
nevstoupí lest..
Pár kapek melounové šťávy,
proč plakat, jsi můj osud hravý,
průzračně pravý,
krotký i dravý,
jsi doušek smíchu,
v opojném hříchu,
při hudbě, v tichu..
Rozezni..
.. život!
Přečteno 519x
Tipy 78
Poslední tipující: jvacl, Sladkalu, Gabrielle, Helena Lovecká, Divoženka1, Sisinka, Ovádko, šuměnka, Dračičák, Danger, ...
Komentáře (20)
Komentujících (20)