Ájoland
Anotace: z uzavřené sbírky manželek...
To, že kráčím proti větru
bez záště i pláště
mi na každém kilometru
způsobuje zvláště
silný pocit blaženosti
Ať jsi třeba v Tramtárii
se vzpomínkou tady žiji
bez své Áji
v tomhle kraji
nenašel bych poezii
necítil se jako v Ráji...
Přečteno 264x
Tipy 30
Poslední tipující: Bean, Mbonita, jita.1965, labuť, Zasr. romantik, Bíša, janewe, Kars, CORONATION, hašlerka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)