Prázdné řádky Mizí po vteřině
Dopisní papír voní sedlině
Opilý pošťák nemá sil
včera Áčko nahlásil…
Na známky marně čekají sběratelé
SLYŠÍŠ?
(- - -)
*Čas zažádat o přítele*
TAK JEN AŤ SHOŘÍ!
V krbu můj diář prokletý
Když v těžkých sklech u přeplněných stolů
Vína mají buket samoty!
bohužel je v tom už dost lidí,a baseň je dobře zapsaná,mimochodem jsem tam taky
02.10.2010 16:49:00 | Radek.oslov.Šafárik