Po prázdninová
Anotace: čas běží , přijdou opět ani se nenadáme
* * *
Na pláže ze snů prázdninové
kde školákům jen otvírá se brána
padají kapky deště skotačivé
na lehátkách schoulená jsou práva
čarovné volnosti a fantazie hravé.
Už nehřeje zde slunce
dnes voda chladná padá
chybí dětský smích
a hudba jásavá a řvavá.
/teď pláž je opuštěná
a s dětmi pluje loď
co nese jméno Škola/
* * *
Přečteno 330x
Tipy 52
Poslední tipující: vodnař, Holis, kavec, Gabrielle, Juraj Hrom, Kapka, stravla, nejsembásník, Lota, Dota Slunská, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)