ztraceni v zapomenutých zahradách
.
záměrně ztraceni v zapomenutých vlídných zahradách
kde se panovačný kocour ukájí na rozechvělých čivavách
hrajeme nebezpečný ping-pong
házíme si koalou
opilí světem a kolou
na sobě fotbalové dresy
starosti a rodiče a škola a práce jsou kdesi (v zapomenutí)
na houpačce stlučené z tvrdých továrních bonbónů
opřela ses mi o rameno a na chvíli usnula;
drbu se na nosu
pomalu žvýkám melounovou zmrzlinu.
Míří k nám jednorožec
a v ústech přináší:
časopis
lásku
svačinu
úžas
...dýcháme...
.
Přečteno 822x
Tipy 13
Poslední tipující: casla, zvířenka, Zefi, PIPSQUEAK, její alter ego, 6thSun
Komentáře (2)
Komentujících (2)