Anotace: Zrovna se učím na zkoušky a pěkně mně to leze krkem ,o), tak jsem se rozhodl napsat něco k zamyšlení.
Tak jsem to upravil ,) Neseděl mně ten konec ke zbytku básně, takto mně to přijde lepší.
07.01.2006 17:41:00 | gemerka
2soske:
Ironie je pouze v tom stádu a v těch volech. Nerad bych, aby lidi uvěřili, že vystudovanej člověk rovná se podle mě vůl. To si doopravdy nemyslím. Tak v tom byla ta ironie, pramenící z momentální averze vůči všemu okolo vzdělání, která ve mně je díky těm zkouškám :o). Nechtěl bych nikoho urazit, proto jsem považoval za nutný na to v anotaci upozornit. Jinak máš ale pravdu, že ta hlavní myšlenka (absurdnost v nazírání na lidi jen podle jejich vzdělání) je pravdivá. Takto to skutečně vidím. Jinak díky za komentář.
07.01.2006 17:00:00 | gemerka
Já v tom žádnou ironii nevidím a přijde mi to dost pravdivý... Proč se od té myšlemnky v anotaci distancuješ?
07.01.2006 16:42:00 | soske