energetická...
zprvu jsem
jako mlžná vlákna
co dosedají na kůži
a navíjí se na tvou cívku
mazlí se s tvou slupkou
ovíjí každý cíp tvého těla
a pak
jsem jako bouřková mračna
kdy se dešťové kapky
vpíjí do tvého těla
ve větrnné smršti
výboje energie mnou mrští
a procházejí tebou
bez izolace
bez uzemnění...
můj zásobník energie
má fyzická schránka zůstala sedět
s lokty zaklesnutými do stolu
podpírající vyprázdněnou hlavu
všechna ta skrytá síla
z naražených desek
se dala do pohybu
slitá ve vlně
do pohledu
a vyrazila z očí
jako tsunami
překonat vzdálenost
jediným mrknutím
777 á em per
do tvé modři...
Litero...
Přečteno 322x
Tipy 35
Poslední tipující: Jana M., dream in emptiness, Dota Slunská, zelená víla, Gabrielle, Psavec, hašlerka, Jiná, CULIKATÁ, Kapka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)