KDYŽ HLAVA TŘEŠTÍ
Anotace: Chvíli před spaním...
KDYŽ HLAVA TŘEŠTÍ
jako výstřel ve skalách
ozvěna tupě naráží
do slepých myšlenek
pak ticho polární noci
probudí ze sna ptáky
a schová se za sluneční svit
nicota dne je těžká jako nebe
zavírám oči
a chce se mi spát
Přečteno 296x
Tipy 8
Poslední tipující: Divoženka1, ilona, TetaKazi, Noc17, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
Komentáře (5)
Komentujících (5)