Stimulace duše
Anotace: tohle je opravdu autobiografické :-/
Sbírka:
Věci neměnné
Nebaví mě dýchat už ten vzduch,
nebaví mě politická scéna.
Kde kdo mi říká žvanil, dobrodruh,
i když mlčím jako pěna.
Jsem jeden z mnohých,
kterého poznamenalo mládí.
Však moje duše i vlohy
se zase brzy rozdovádí.
Znovu mě bude úsměv slušet,
čeká mě stimulace duše.
... stimulace duše.
Nebaví mě vstávat před sedmou,
nebaví mě liduprázdná města.
Uporněn byl jsem vědmou,
že čeká mě nevěsta.
Jsem jeden z mnoha,
kterým na štěstí nezbyly mince,
má minulost je strohá,
a někdy jsem i za cizince.
Už brzy mě bude úsměv slušet,
čeká mě stimulace duše...
... stimulace duše.
Nebaví mě česká kuchyně,
nebaví mě povaha poustevníků.
na vše mám svědky i svědkyně,
že neholduji těm amorálním zvykům.
Jsem jeden z mnoha,
který má namíchanou krev s jihem.
Věřím i v boha,
a vyhledávám nápoje s lihem.
Brzy mě bude úsměv slušet,
čeká mě stimulace duše...
...stimulace duše.
Přečteno 395x
Tipy 12
Poslední tipující: 6thSun, Gabrielle, dream in emptiness, Zasr. romantik, CULIKATÁ, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)