Vavříny touhy
Anotace: Tato je věnována Gabrielle a jejímu malému sluníčku:) Snad se bude líbit ;)
Přeplavat mořské kaluže
zamilovat se do muže
-i když umírá v něm láska-
. . .
Přenést smutek přes srdce
držet se s někým za ruce
-s kým?-toť zhýralá otázka-
. . .
s tím mužem asi ne
bez slzy jediné
-jít dál přes úskalí-
. . .
mít ráda teplo jiné dlaně
koupat se v milované vaně
-a jiný lásku doznal jí-
. . .
miluje jeho srdce
a on zase srdce její
. . .
a láska je
něžná jako chvění
. . .
otřásá se tichém snění
. .
v náručí duších spřízněných
.
a láska dříme na vavřínech touhy
zakomponovaná v každé duši
Přečteno 274x
Tipy 15
Poslední tipující: labuť, Bíša, Psavec, Gabrielle, Květka Š., dream in emptiness, Jiná, CULIKATÁ, Mbonita, Miroslav Možný, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)