VYKŘIKNI....
Anotace: a každý to hledá
Proč ale nic neříkáš
ale já se nic nedovím
nemlčíš jen povídáš
já jen odpovím ?
každý jsme jinde
a ze slov mží
co láska najde
potom jen stráží
proč jen tušíš
v svědomí nadějí
jak říct jen umíš
slova co přijdou později
Neříkej ale,že vše je tady
prozradí tě řády
ale jen všední naděje
žár ze slov Spaluje..
jsme nadějí
jen kde je stín
jen slova roztají
v tichu,ale odpovím
Přečteno 301x
Tipy 24
Poslední tipující: labuť, Krahujec, PIPSQUEAK, Gabrielle, Zorenka Ježková, Giginka, Psavec, Zasr. romantik, zenge, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)