Pozdní odpoledne
Anotace: je v noci světlo, a temno ve dne
Spustil se déšť
a ladí do varhan
Tolik mi dáváš
ač sama jsem a ty jsi sám
ač jsi tak vzdálený
Duše má vstává
Teď krájím kůru pomeranče
voní jak moje další šance
těla i duše
Zas píšu jen hluše,suše...
Spustil se déšť
a smutek začal odkapávat
Zas můžu přemýšlet
zas funguje mi hlava
Jsem udeptána
ze všech stran
A nemám ani čas
přiznat si "udeptán"
Chci najít střípek štěstí
Spustil se déšť
Dnes mi to sluší
Vlezte mi na záda
Jdu životem
Jdu sama
Už rozumím si
a jako dáma
poradím si i s tím
na co nemám
Rozhodla jsem se přijmout výzvu
života
Dožiju, svobodné rozhodnutí
co musím,zvládnu
co nemusím
k tomu mě ani ďábel nepřinutí
Přečteno 353x
Tipy 51
Poslední tipující: malá slečna, enigman, PIPSQUEAK, Holis, Paulín, labuť, Bíša, drsnosrstej kokršpaněl, zelená víla, Gabrielle, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)