Chuť stratených nádejí
Anotace: Jesenná dávka pesimizmu...
Viera v zázraky odišla preč,
púčiky nádejí vyštípal mráz,
gordický uzol zlomil ti meč,
volaním sirén Bol zlákaný zas.
Odkaz vo fľaši stratil sa v mori,
posledná figúrka dostala mat,
happyend nemá už žiadna story,
na ďalšiu popravu neprišiel kat.
Život už stratil zasa raz zmysel,
srdce už nehľadá dôvody biť,
čierne myšlienky zahmlili myseľ,
má vôbec nejaké dôvody žiť?
Možno keď spadne nejaká hviezda,
a bude čo nové zasa si priať,
nové myšlienky vyletia z hniezda,
nová chuť na život bude zas hriať.
Přečteno 364x
Tipy 28
Poslední tipující: hašlerka, James Libustka, labuť, Mbonita, Gabrielle, jedam, Zorenka Ježková, Marco, Lota, Giginka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)