ROKOMRAV
--------
Rokomrav to divné město
tam uteče každé těsto
na knedlíky,palačinky
na tlustý i na ty tenký.
Pak se smaží na náměstí
kdo je mlsný nemá štěstí,
chtěl by raděj řízeček
a ne sladký koláček.
-------------
Dobrou chuť.