KROUPY
Spím v tvém srdci
a ty,díváš se jinam.
V zátiší padají slzy,
to uvnitř,si hlídám.
Mramorové sloupy,
chladí žal.
Jen deštivé kroupy,
padají.......,stále padají dál.
Přečteno 278x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)