Anotace: ...z písemné sbírky - Dialogy s písmeny -
o tom ja proste vzdycky snil..
aby jsem úsměv vytvořil..
mé milé a všem kolenjdoucím
na tváři sem tam zazářil..
a proto brachu hodně piš!
ať kocour honí tu svou myš..
a ty..pak svými písmenky..
nám úsměv..lehce vykouzlíš :)
12.09.2010 08:21:00 | Bean
Moc hezky se to čte.
11.09.2010 16:45:00 | Bananky v čokolade