V přítmí nočního podniku
Kdysi rád
sladký mlíko v tubě
a teď
žvejká cígo v hubě
...jeden pán
rádoby elegán
V jednom nočním báru
osahává Sáru
...odbarvená blondýnka
vystrkuje kolínka
chichotá se jemným hláskem
pohrává si se svým vláskem
V přítmí nočního podniku
a nudných tónů na piáno
tak jak má pán ve zvyku
odchází zase až ráno
Každý večer
na jinou slečnu nebo paní
sahá v přítmí na ní
A s ní ráno z baru ze ztrácí
a večer zase sám zpátky se vrací.
Přečteno 377x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, Elisha, Lexisa
Komentáře (1)
Komentujících (1)