Intimita styku
Anotace: . . . bez anatomických detailů :D . . .
uzamknuta před mým chtíčem
v tajemství ženského útvaru
otevřu Tě dlouhým klíčem
má touha dostává se do varu
. . .
cestu k Tobě podniknu
jemnou trávu pohladím
v slasti v Tobě vykřiknu
ruce spleteným stromořadím
. . .
zastaví se na chvíli
čas kolem do intimnosti
buňky v nás se zpářily
políbím Tě ve vděčnosti
Přečteno 470x
Tipy 28
Poslední tipující: umělec2, labuť, dream in emptiness, Elisha, Zorenka Ježková, Myrja, Bíša, Psavec, Jiná, WAYWARD, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)