... Ten můj hlas , co jsem ti ho dal je dost málo , za to , co jsi ukryla do slov . Moc pěkná básnička a na víc i psána s velkým citem Jirka .
02.10.2010 10:48:00 | kavec
Lotuško, slzénku v oku mám a ST! je zde málo, leč jen to pouze posílám... s miláčkem plánujeme rodinu, věřím, že brzy už budeme čekat, snažíme se na tem řádně pracovat :o) a tak, prostě Tvoje dílečko mě tak krásně povzbudilo a dalo úsměv zamyšlení, jaké to bude... těším se mocky. Miláček by už mimiško chtěl... alespoň se jednou podřekl, že by aj klidně hned :o)
18.09.2010 11:34:00 | NikitaNikaT.
Každá matka se občas zasní
přesně tak jak píšeš v básni
i s krásným dovětkem
ráda je dokud je dítětem.
11.09.2010 19:36:00 | s.e.n
Pohladila a vrátila mě o hezkých pár let zpátky:-)).Děti jsou to nejvzácnější,co člověk může v životě mít.Díky za tuto básničku.
11.09.2010 09:52:00 | CULIKATÁ