Anotace: Na střeše paneláku pane Láku, nezapomeňte si rozbít tu svou skořápku a rozlít se. Jistě vám to (ne)pomůže.
Parádněs uchopila téma a vyhrála sis nejen s ním, ale i se slovíčky (třeba skvělá aliterace "vězení... — ve znění...)
11.09.2010 22:15:00 | Špáďa
jsem lesklá kapička
co klouže po dláždění
není s ní k vydržení
odlesk svůj stále mění
to kvůli osvětlení...
ST!
11.09.2010 17:08:00 | Mario de Janiero
dost dobrý, ba co výborný .. no prostě jednička s hvězdičkou ... takové hravé ... :-)
11.09.2010 16:53:00 | vapiti
Vidíš je potom,když se ukáže realita?No, možná jsem to pochopila po svém,nejsem takový chytrolín,ale líbí se mi,tak jak jsem si ji přebrala:-)))).Pěkná.
11.09.2010 11:08:00 | CULIKATÁ