Váhajícímu básníku
Anotace: ..nejen ve mně. Pokud možno rapovat na hezkou melodii, protože říkanka sama o sobě je dost slabá..
Nestůj a pojď
Vyplouvá loď
Neváhej, leť
Námitky smeť
Nečekej, vyraž
Čas činů vyhlaš
Rukama máchni
Hlídačům pláchni
Rozum ať spí
Srdce vše smí
Odvahu máš
Život už znáš
Proč stále čekat
Stínů se lekat
Váhání fandit
Sám se zazdít
Nejvyšší čas
Ať zní tvůj hlas
Komentáře (2)
Komentujících (2)