Poloha ukřižování
Anotace: . . . v knize zázraků . . .
zasluhuješ první místo
v mé nepopsané knize
zázraků a proměn
* * *
v pocitech
blažených
i hanebných
zlodějských nocí
* * *
postupuju podle dohodnutého plánu
nejprve nakreslím siluetu
a potom se zaměřím
na podrobnosti uvnitř
* * *
v poloze ukřižování
Tě obtahuji a snažím se
abych neudělal nějakou
nesmyslnou křivku
* * *
myslím, že by to šlo
obrysově vypadáš jako
neposkvrněný Kristus
v životní velikosti
* * *
možná bys ještě
mohla zamávat
očními řasami
aby to mělo
nějaký efekt
* * *
ale raději ještě
zůstaň chvíli
* * *
nechci Tě krást
mým očím
Přečteno 297x
Tipy 20
Poslední tipující: labuť, dream in emptiness, Zorenka Ježková, jitka.svobodova, Bíša, Psavec, CULIKATÁ, Jiná, Květka Š., Gabrielle, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)