Noční Hlídka
Anotace: Inspirováno slavným Rembrandtovým obrazem a písní "The Night Watch" od skupiny King Crimson.
Sbírka:
Údolí Purpurového Krále
Před branami města stojí hlídka
V kráse své a zbroji
Stvořená rukou umělce
Vždy připravená k boji
Tehdy v těch dobách minulých
Proslavených a dávných
Kdy muž za ženu bojoval
A bylo jich dost padlých
Vím, tak dlouho jste trpěli
I z rozkazů těch mocných
Krev za hlupáky prolily
A smutek měli v očích
Vaše tváře však září dál
A budou zářit navždy
To díky kouzlu malíře
Co vytvořil kus pravdy
Přečteno 329x
Tipy 11
Poslední tipující: komantytapel, Mbonita, Psavec, efeeez, CULIKATÁ, Gabrielle, Pepsy
Komentáře (0)