Anotace: ncd
Jeden rým se mi líbil,
avšak všechno ostatní,
z toho jsem vedle byl.
Myslim to ve špatnym slova smyslu,
přijde mi to jako hora nesmyslů.
Ale neber to osobně...
13.09.2010 19:16:00 | Corsica
na pocatku slovo bylo..
potom snad touha
po zivote..
dusi i srdce naplnilo..
a je to cesta dlouha
kotě :)
12.09.2010 07:49:00 | Bean
romane Lorenthe mluvis-li o sobe, tak to pro mnohe neni novinkou ... Pro tebe slovo duse ma asi smysl jen v pneumatike - Cus
12.09.2010 03:35:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Naše slova jsou někdy němá,
dlouho smutnit se ale nemá...
Přeji Ti bájo neděli
o radost se s Tebou život podělí :O)))
11.09.2010 22:24:00 | Beepat
Jsme to někteří "hnusní hajzlové". Sice můžeme, ale nechce se nám...
11.09.2010 21:07:00 | ROMAN LOHNERT