Doprovod dobrnkal
táhli jsme ulicí jako
už tolikrát v představách
nepostřehli
vůni barev
mačkaných tub
v paletách rozkoše
váleli těla na plátnech
v tu chvíli znamenala svět
pro oba
Víš
prosím
jeden ti vezmu
třeba
třeba ten modrý výstavní
na památku … dal jsem
*****
*některé věci jsou neopakovatelné
a mají svou jistou cenu,
kterou lze na malou chvíli
nasvítit zapadlé schodiště
na "hlavní třídu"...***st
12.09.2010 00:41:00 | ROMAN LOHNERT