Depka
Anotace: něco na odlehčení (2000)
Přišla za mnou Depka
klepe mi na dveře
i když ji nezvu dál
potvora
sama si otevře
Sedla si vedle mne
do hlavy sype mi klíny
zkazí všechny plány
hned den připadá mi líný
Někdo má tetku
co poradí a pomůže
já mám jen Depku
a nikdo s ní nic nezmůže
Je pořád jen se mnou
už ráno se mnou vstává
kamarádka Depka
má mě asi ráda...
Přečteno 311x
Tipy 14
Poslední tipující: Myrja, labuť, Psavec, Niky88, Gabrielle, Divoženka1, CULIKATÁ, vodnař
Komentáře (3)
Komentujících (3)