Melasa
*
V ešusu melasu
na ohni rozpustíš,
zaliješ ji trochou
heřmánkového čaje.
Já čtu si ve hvězdách,
snažím se odtušit,
za jak dlouho i my
budem’ vyhnáni z ráje.
Pod celtou zalezlí
před nepřízní života
spacáky spojíme
na spaní.
Odpočívat nebudem’,
tíží nás jistota,
že už jsme lží přehraní.
Jak málo stačí
dvěma lidem ke štěstí,
znát toho druhého,
mít ho rád.
Vidět se zřídkakdy
však dobrého nic nevěstí,
tak na co čekáš?
Pojď už spát.
/čas je totiž nedostatkové zboží/
*
Přečteno 582x
Tipy 9
Poslední tipující: Kapka, James Libustka, Gabrielle, blue, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)