Zahalí mě Tvoje vůně
Knoflíček poslední
na košili zapínám
cítím Tvou vůni
tak zvláštní
a nevšední
celou mě ovane
do vzpomínek zapadám
už je to spoustu let
ten propad však nevnímám
...
Zase se topím v tůni
těch nevšedních pocitů
mám dojem, žes neodešel
že jsi opět tu
a tvá přítomnost
mě halí Tvojí vůni
...
Přečteno 373x
Tipy 17
Poslední tipující: Bíša, Myrja, labuť, Psavec, Květka Š., Agniezka, Tomáš Přidal, Gabrielle, Monicckaa, Veronika.P, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)