Můj svět

Můj svět

Anotace: Zkusila jsem napsat něco jiného jak romantiku. Ale sami musíte posoudit, jak se mi to povedlo.

Můj svět

V mém světě je přátelství bez válek,
Nikdy nejsem sama.
Propadnu se do dálek,
propadnu se do světa pod náma.

Stačí tu roztáhnout křídla a lítat,
musíš se jen hodně dobře dívat,
uvidíš něco co jinde není,
budeš vědět něco, co nikdo neví.

Dostaneš se sem jen ve snění,
ale to co vidíš ty, nikdo nevidí.
Jen to jen tvá vidina,
co nikdo jiný nevnímá.

Můžeš sem vstoupit každý den,
nikdy tu nebudeš nalezen.
Protože jen sníš,
vždyť to sám dobře víš.
Autor Pepsy, 12.09.2010
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: MinstrelKnight, synanceia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, ráda sním :-)

12.09.2010 19:26:00 | synanceia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí