Zakázaná jména, která se musí vytrpět
Anotace: ...pod hrotem ostré jehly
vrývám nehtem do kůže
znecitlivělých citů
bez bolesti a křiku
iniciály zakázaných jmen
...nehet odpadá...
podstupuji pod
ostrou jehlu
dotek hrotu zajíždí
do hloubi mých nervů
...bolest necítím...
nekříčím nevnímám
trpí mé nervy
a to, co bylo
zakázáno vyslovit
je nesmazatělně
zapsáno v mé kůži
...nervy tancují...
musím vytrpět
tento okamžik
s odvahou
a bez zbytečných
omluv k ostatním
Přečteno 417x
Tipy 23
Poslední tipující: Lexisa, dream in emptiness, Gabrielle, Myrja, Jiná, labuť, jitka.svobodova, Izza, Agniezka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)