Anotace: Věnováno brooklynovi, skvělému autorovi úžasných básní...
Neberu-li v potaz osobní zaujatost(což nejde), tak brooklynovi básně nenávidim od přírody. Ale tahle je dobrá ;)
13.09.2010 11:05:00 | Corsica
Ooooo, děkuji, báseňka má spousta volného místa, máš tam celý taneční prostor :)
12.09.2010 22:02:00 | brooklyn