Dnes už dobře vím...
Přestaň mi už lhát,
o to nestojím...
Že nemáš kde spát,
dnes už dobře vím...
Že máš v duši chlad,
z místa kde jsou mříže...
Vím i že máš hlad
a nesnášíš kříže...
Přesto při tě stojím
a moc miluji Tě...
Snad se trochu bojím,
ale nezradím Tě...
Přečteno 288x
Tipy 7
Poslední tipující: Charibeja, Kapka, CULIKATÁ, malá slečna, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)