Anotace: minulosti- závazek k budoucnosti ( ve vší počestnosti;-))
Po špatném přinde zlepšení a na slzách není nic špatného, mnohdy nám pomohou nejen k ulevení si, ale také k jistým a jasnějším prozřením, které nás poté vedou dál a jen má lépe.
26.09.2010 10:40:00 | NikitaNikaT.